Про винесення вологи парою в парових жаротрубних котлах - Сенчук, Михайло Петрович; Солодовникова, Олена Миколаївна; Сенько, Петро Макарович (НДІБМВ, 2001)
У роботі розглянуто питання винесення вологи парою в жаротрубних котлах. Наведено результати експериментальних досліджень винесення вологи на моделі парового котла КП-0,4
About moisture priming by steam in the steam fire-tube boilers
Keywords: котел паровий жаротрубний; стенд для дослідження винесення вологи; гранична висота парового простору