Зменшення вуглецевого сліду як механізм адаптації до змін клімату : методичні вказівки до виконання тестових завдань - Кривомаз, Тетяна Іванівна; Циба, Артем Миколайович; Гамоцький, Роман Олегович; Ільченко, Ігор Святославович (КНУБА, 2024)
Містять тестові завдання курсу «Зменшення вуглецевого сліду як механізм адаптації до змін клімату» та інструкції до їх виконання. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища».
Keywords: зміна клімату; вуглецевий слід