Конструктивно-технологічна організація об’єктів медіа- архітектури - Трофимчук, С. М. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуто аспекти конструктивної та технологічної організації об’єктів медіа-архітектури, визначено ряд їх характерних типів.
Keywords: конструктивна організація; технологічні типи; медіа-структура