Інженерне обладнання населених пунктів - Предун, К. М.; Рибачов, С. Г. (КНУБА, 2024)
Розглянуто практичні заняття з дисципліни «Інженерне обладнання населених пунктів». Значна увага приділяється вибору місць і способів прокладання інженерних мереж та їх розрахунку, виходячи з нормативних документів трасування і прокладання інженерних мереж населених пунктів. Призначено для студентів спеціальності 193 «Геодезія і землеустрій» освітньо-професійної програми бакалавра «Землеустрій і кадастр».
Keywords: обладнання інженерне; населені пункти