Регіональні особливості реформування відомчої освіти в системі органів МВС України : компаративістський аналіз - Лахай, Станіслав Йосипович (Бескиди, 2017)
Суттєві зміни в системі державних органів, установ, організацій та підходів до їх розуміння пов’язані не лише із інтеграцією України до європейського правового простору, але і з загальним стрімким розвитком суспільних відносин в нашій державі. Один з пріоритетних та найбільш обговорюваних у суспільстві векторів - це реформа МВС України 2015 року був прийнятий та введений в дію Закон України «Про Національну поліцію» [1]. Отже, одним із питань, які потребують свого вирішення в умовах сьогодення, є визначення особливостей реформування Національної поліції України та якісний підбір поліцейських кадрів.
Keywords: відомча освіта; система органів МВС; правничі професії; 351.74:378.1(477)