Технології ВІМ та засоби обміну даних в форматі IFC - Левченко, О. В.; Михайленко, А. В. (КНУБА, 2016)
Викладені основні методи дослідження інформаційної складової архітектурних систем (BIM). Матеріал містить критерії та ознаки формування інформаційних моделей, методику застосування універсальних засобів збереження BIM інформації, характеристику структури даних IFC.
Keywords: BIM; openBIM; інформаційні технології в архітектурі; IFC