Архітектура будівель і планування міст - Гетун, Галина Вячеславівна; Запривода, Віталій Іванович; Плоский, Віталій Олексійович (КНУБА, 2026)
Містять методичні вказівки до вивчення дисципліни «Архітектура будівель і планування міст» з урахуванням робочої програми, розглянутої й затвердженої на засіданні кафедри архітектурних конструкцій. Призначено для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю G 19 «Будівництво та цивільна інженерія», ОПП «Промислове та цивільне будівництво» денної форми навчання.
Keywords: архітектура; планування міст