Об'єкти обслуговування електромобілів як складова архітектурно-предметного середовища - Бончик, Вікторія Юріївна; Кащенко, Тетяна Олександрівна; Селіванов, Олексій Ігорович (КНУБА, 2017)
Перспективним напрямком енергозбереження у виробничій, транспортній та обслуговуючій сфері є перехід на електрифіковані види транспорту, що передбачає розвиток об'єктів архтектурно-предметного середовища, які функціонально призначені для обслуговування електромобілів.
OBJECTS OF ELECTRIC VEHICLES SERVICE AS THE COMPONENT OF ARCHITECTURAL - SUBJECT ENVIRONMENT
Оъекты обслуживания электромобилей как составляющая архитектурно-предметной среды
Keywords: енергоефективність; електромобілі; станції обслуговування електромобілів; архітектурно-предметне середовище; архітектура; дизайн