Удосконалення проектування міських та заміських доріг - Шилова, Т. О.; Лубяний, Є. А. (КНУБА, 2017)
Виконаний аналіз та зіставлення нормативів і методів проектування міських і заміських доріг з метою удосконалення засобів та підходів до проектування обох типів доріг.
Усовершенствование проектирования городских и внегородских дорог
Improving the design of urban and extra-urban roads
Keywords: автомобільна дорога; міські вулиці та дороги; поздовжній профіль; поздовжній профіль; дорожній одяг; водовідведення; зовнішнє освітлення; ландшафтне проектування; інженерний благоустрій; автомобильная дорога; городские улицы и дороги; продольный профиль; поперечный профиль; дорожная одежда; внешнее освещение; инженерное благоустройство; highway; urban streets and roads; longitudinal profile; road pavement; outdoor lighting; landscape design; landscape design