Особливості використання динамічного демоекологічного підходу в умовах екстремальних показників Китаю - Товбич, В. В.; Чжан, Синь Му (КНУБА, 2016)
Стаття присвячена обгрунтуванню теоретичних основ щодо особливостей використання динамічно-демоекологічного підходу в умовах екстремальних (максимальних) показників Китаю.
Keywords: демоекологія; динамічне проектування; розселення