Стильові риси архітектури стародавнього Єгипту - Горбик, О. О. (КНУБА, 2016)
Зазначено унікальність та світову роль єгипетського зодчества, осмислено його ґенезу, створено огляд його історичного розвитку, визначено стильові риси та характерні форми давньоєгипетської архітектури.
Keywords: архітектура стародавнього Єгипту; стильові риси та характерні форми архітектури; древнеегипетское зодчество; style architectural details; ancient Egyptian architectural style