Програма семи кроків і семи засобів управління якістю в архітектурній діяльності - Товбич, В. В. (КНУБА, 2009)
Запропоновано фрагмент дослідження управління якістю в архітектурній діяльності , а саме програму семи кроків
Keywords: якість; архітектурна діяльність