Оптимізація рецептур полімербетону для влаштування підлог з високими антикорозійними властивостями - Лівінський, М. О. (КНУБА, 2002)
Мета експерименту - побудова емпіричної математичної моделі, що в подальшому може бути використана для відшукання оптимального складу компонентів, які забезпечують гарантовану якість на всіх просторово-часових рівнях життєвого циклу лицьового покриття підлоги.
Keywords: полімербетон; підлоги з високими антикорозійними властивостями; 69.025.3:666.974