Проектний підхід як інноваційний механізм розвитку системи водопостачання міста - Міхайленко, В. М.; Соловей, О. Л. (КНУБА, 2011)
Розглянуто основні аспекти використання проектного підходу, як одного з інновацій механізмів розвитку систем водопостачання міста. Охарактеризовано головні аргументи щодо використання проектного підходу для розвитку систем водопостачання міста. Побудовано модель життєвого циклу проекту розвитку систем водопостачання міста.
Keywords: процес; фази життєвого циклу; модель життєвого циклу; проектування; параметри моделі