Визначення розміру шкоди, завданої природним ресурсам унаслідок надзвичайних ситуацій, збройної агресії та бойових дій - Василенко, Леся Олексіївна; Волошкіна, Олена Семенівна; Святогоров, Ілля Олегович; Шумбар, Костянтин Вікторович (КНУБА, 2025)
Містять порядок виконання практичних робіт, спрямованих на визначення екологічної шкоди внаслідок надзвичайних ситуацій, дії воєнного стану та техногенних інцидентів, а також алгоритми розрахунку збитків атмосферному повітрю, землі, ґрунтам і водним об’єктам.Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності E2 «Екологія» та G2 «Технології захисту навколишнього середовища»
Keywords: збройна агресія та бойові дії; надзвичайна ситуація; воєнний стан; екологічна безпека; нормативно-правові документи