Визначення компетентності зацікавленої сторони проекту - Войтенко, О. С. (КНУБА, 2009)
В статті запропоновані підходи комплексного оцінювання щодо визначення когнітивного потенціалу зацікавлених сторін проекту. Запропоноване вдосконалення шкали оцінювання компетентності зацікавленої сторони експертами та метод їх ітераційного анкетування.
Keywords: когнітивне моделювання; когнітивний потенціал