Возможности решения проблемы социального жилища в Украине - Пекер, А. И. (КНУБА, 2014)
У цій статті розглядаються проблеми проектування багатоквартирних житлових будинків, як найбільш перспективних для вирішення проблеми постійного проживання сімей, які потребують соціальному житлі. Для вирішення проблеми пропонується використовувати досвід проектування та будівництва великопанельних житлових будинків.
Keywords: соціальне житло; великопанельне житлове будівництво