Джерела формування інформаційного середовища девелоперської компанії - Тесля, Ю. М.; Гоц, В. В.; Гоц, Х. М. (КНУБА, 2011)
Виділено джерела формування такого інформаційного середовища системи управління девелоперськими проектами, яке відповідатиме вимогам до вирішення всіх інженерних та розрахункових завдань в сфері фінансування, проектування та управління будівництвом.
Keywords: девелоперська компанія; інформаційне середовще; управління девелоперськими проектами