Розвиток земельної реформи в Україні в умовах незалежності - Лізунова, А. П. (КНУБА, 2007)
В статті проаналізовано розвиток земельної реформи в Україні з часу її незалежності та зроблені висновки по вдосконаленню законодавчої бази.
Keywords: земельна реформа в Україні; земельні відносини; новий Земельний кодекс