Туристичне середовище – підходи до типології - Пантюхіна, О. Ю. (КНУБА, 2015)
У статті розглянуті пропозиції щодо визначення основних типів «туристичного середовища» відповідно до розробленої автором типології туристичних утворень на основі «просторово-середовищного» підходу, в тому числі: середовища культурного, пізнавального, рекреаційного, екологічного, зеленого та сільського туризму.
Keywords: архітектура; туризм; середовище; простір; типологія