До питання комфортного візуального середовища міста: методи визначення - Козлова, Н. В. (КНУБА, 2017)
Розглянуто актуальний спектр методик визначення ступеню комфортності візуального середовища міста.
К вопросу о комфортной визуальной среде города: методы определения.
To the question of the comfortable city visual environment: definition methods.
Keywords: видиме середовище міста; методика визначення комфортного візуального середовища; рухи очей; кут сприйняття; відеоекологія; визуальная среда города; методика определения комфортной визуальной среды; угол восприятия; движения глаз; видеоэкология; city visual environment; methods for determining a comfortable visual environment; angle of perception; eye movements; videoecology