Особливості архітектурно-ландшафтної організації садово-городніх ділянок. Стан та пропозиції змін (на прикладі м. Львова) - Покладок, О. В. (КНУБА, 2016)
У статті проаналізовано архітектурно-ландшафтну організацію садово-городніх ділянок. На основі комплексного аналізу сучасного стану внесено пропозиції по їх вдосконаленню.
Keywords: дачний будинок; садово-городня ділянка; архітектурно- ландшафтна організація; 712.27:728.84