Дослідження ефективності застосування частотного регулювання насосів в системах водопостачання - Нор, В. В.; Хомутецька, Т. П. (КНУБА, 2015)
Розглянуто методи регулювання потоку в системах водопостачання, схеми та особливості застосування перетворювача частоти, досліджено ефективність частотного регулювання насосів на водопровідних насосних станціях Чернігова
Keywords: система водопостачання; система водоснабжения; water supply system; насосна станція; насосная станция; pumping station; частотное регулирование; частотне регулювання; frequency regulation; енергоефективність; энергоэффективность; energy efficiency