Функциональные и композиционные особенности распределения зеленых насаждений в г. Тегеране - Ашари, Мона Асна; Ашари Мона Асна (КНУБА, 2016)
На основі порівняльного аналізу генеральних планів Тегерану різних років, виявлено тенденції функціонального і композиційного розвитку зелених насаджень. Описано кількісні та якісні показники озеленення різних типів парків м. Тегерану.
Keywords: оточуюче середовище; природний ландшафт; антропогенний ландшафт; зелені насадження; парки