Види та спеціфика інвестування проектів в сфері енергозбереження - Петровська-Ліньова, Н. Б. (КНУБА, 2010)
В статті розкрито особливості інвестиційних проектів у сфері енергоефективності порівняно зі звичайними інвестиційними бізнес проектами. Іх необхідно враховувати при здійсненні інвестиційної діяльності, розробки техніко-економічних обґрунтувань та бізнес-планів, пошуку інвесторів, розрахунку ризиків, тощо.
Keywords: інвестиційні проекти; бізнес-проекти; сфера енергозбереження; інвестиційна діяльність; 330.322:620.9