Постановка еволюційної геометрично нелінійної задачі механіки руйнування для просторових тіл обертання та призматичних тіл - Баженов, В. А.; Солодей, І. І.; Вабіщевич, М. О.; Стригун, Р. Л. (КНУБА, 2018)
Розглянута постановка задачі механіки руйнування для неоднорідних просторових тіл обертання та призматичних тіл з тріщинами під дією динамічних навантажень з урахуванням великих пластичних деформацій
Keywords: динаміка; великі пластичні деформації; тріщина; призматичні тіла; тіла обертання; напіваналітичний метод скінчених елементів; спеціальний скінчений елемент