Поняття «частина земельної ділянки» у вітчизняному та зарубіжному законодавстві - Лапань, І. А. (КНУБА, 2019)
Проаналізовано поняття «частина земельної ділянки» у вітчизняному та зарубіжному законодавстві, показані прогалини та висвітлені спірні питання, що виникають із-за недостатнього визначення даного поняття у вітчизняному земельному законодавстві. Наведено приклади вирішення даних питань у закордонному законодавстві.
Сoncept "part of the land" in domestic and foreign laws
Keywords: частина земельної ділянки; земельна ділянка; земельне законодавство; part of the land plot; land plot; land legislation