Методи оцінки значень коефіцієнтів міжфазового теплообміну і масообміну - Кононенко, Г. М. (КНУБА, 2005)
На основі дослідження кількох математичних моделей нестаціонарного конвективного теплопереносу при фільтрації води в тріщинуватих пластах виведені формули для обчислення коефіцієнтів міжфазового теплообміну і масообміну.
Keywords: теплообмін; теплопостачання; фільтрація води; міжфазовий теплообмін; міжфазовий масообмін; 556.07:536.24