Оптимізація конструктивних параметрів приводного механізму роликової формовочної установки з рекупераційним приводом - Ловейкін, В. С.; Почка, К. І.; Паламарчук, Д. А. (КНУБА, 2004)
Здійснено оптимізацію конструктивних параметрів приводного механізму роликової формовочної установки з рекупераційним приводом.
Keywords: роликова формувальна установка; привідний механізм; момент; динаміка; оптимізація