Містобудівні особливості формування водно-туристичних комплексів Причорномор'я України - Ніканоров, Сергій Олександрович (КНУБА, 2011)
В статті розглянуті містобудівні особливості формування водно- туристичних комплексів в умовах Причорномор’я України.
Keywords: прибережна територія; природні ресурси; водно-туристичний комплекс; рекреаційний комплекс; прибрежная территория; природные ресурсы; водно-туристический комплекс; рекреационный комплекс; coastal areas; natural resources; water and tourist complex; recreational complex