Градостроительное обоснование реконструкции объекта незавершенного строительства - Тимченко, Р. А; Кришко, Д. А.; Чуб, А. Л. (КНУБА, 2013)
В статті наведено описання містобудівного обґрунтування розміщення готелю (реконструкція об’єкту незавершеного будівництва – будівля пожежного депо).
Keywords: реконструкція; містобудівне обґрунтування; техніко-економічні показники; 728.5:69.059.7