Вплив технологій Smart City на міське господарство - Задорожний, Максим (КНУБА, 2025)
У тезі розглянуто сучасні підходи до впровадження технологій Smart City та їх вплив на управління міським господарством. Проаналізовано досвід провідних європейських та світових міст, а також перші результати в Україні. Підкреслено роль цифровізації інфраструктури, інтегрованих платформ управління транспортом, енергетикою та комунальними послугами. Визначено ключові виклики та перспективи застосування Smart City у контексті стійкого міського розвитку.
Keywords: Smart City; міське господарство; цифровізація; сталий розвиток; міська інфраструктура