Символізація в архітектурі - Перегуда, Євген Вікторович; Гербут, Надія Анатоліївна (КНУБА, 2024)
Подано тематику лекційного курсу та практичних занять, літературу та методичні рекомендації з підготовки до них, теми індивідуальних завдань, питання підсумкового контроля та список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності 191 «Архітектура та містобудування».
Keywords: символізація; архітектура