Оцінка рівня комфортності елементів системи озеленення - Коваленко, М. Г. (КНУБА, 2015)
Проведено оцінку рівня комфортності елементів системи озеленення за екологічністю. Представлено карти шуму та забрудненості елементів озеленення (на прикладі парків м. Києва).
Keywords: рівень комфортності; екологічність; елемент озеленення; уровень комфортности; экологичность; элемент озеленения; 711