Деякі аспекти реалізації права на адміністративне оскарження у сфері державної реєстрації - Петренко, Діана Володимирівна (Економічна думка, 2018)
Будівельна діяльність як різновид господарської діяльності полягає у сукупності практичних дій суб’єктів господарювання та інших учасників господарських правовідносин, які спрямовані на створення продукції будівництва з поєднанням організаційно-економічних і техніко- економічних складових
Keywords: будівельна діяльність; нормативно-правове регулювання; державна реєстрація