Методика ритізації міського розпланування - Зінов'єва, О. С. (КНУБА, 2013)
у статті йдеться про спосіб поліпшення міської планувальної структури за допомогою методики ритмізації планувального каркасу міста
Keywords: каф. дизайну архітектурного середовища; ритмізація; ритмічний базис; каркас розпланування; 711.4