Методика проведення навчальних занять в умовах дистанційного навчання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти - Чернишев, Денис Олегович; Почка, Костянтин Іванович; Корчова, Галина Леонідівна; Красильник Юрій Семенович; Руденко, Микола Васильович (Компринт, 2024)
Окреслено сучасні підходи до методики проведення навчальних занять в умовах дистанційного навчання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.
Keywords: професійно-технічна освіта; дистанційне навчання