Полімери з можливістю самовідновлюваням - Краснощок І.Р.; Шаленко, Вадим Олегович; Корнійчук, Борис Валерійович; Маслюк, Андрій Анатолійович (НУБіП, 2025)
На сьогодні існує велика кількість різноманітних видів полімерів, які мають різноманітні властивості. На сьогодні існують деякі полімери, які здатні до самовідновлювання після розриву або пошкодження. Це такі матеріали, що можуть відновлювати свою структуру та властивості без зовнішнього втручання або з мінімальним втручанням (наприклад, нагріванням або впливом світла).
Keywords: полімери самовідновлювальні; іонні взаємодії; капсульовані реагенти; реверсивні хімічні зв'язки; 691.17