Навчальна графічна практика - Сафронова, Олена Олексіївна (КНУБА, 2026)
Містять зміст, теоретичні матеріали, порядок оформлення і вказівки до виконання індивідуальних завдань курсу. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю В4 «Образотворче мистецтво та реставрація».
Keywords: 004.774.6(07)