Вплив конструкції місцевих відсмоктувачів на зону дії всмоктувального потоку - Черноус, О. В.; Сенчишин, Н. Б.; Зінич, Петро Лукинович; Жуковський, Стефан Семенович (КНУБА, 2001)
В статті наведені результати проведених авторами досліджечі, вільних та напівобмежених місцевих відсмоктувачів різного типу, в тому числі з вставками у всмоктувальному отворі за ізотермічних умов.
Keywords: всмоктувальний потік; місцевий відсмоктувач; конструкції місцевих відсмоктувачів