Дослідження випромінювання електричного диполя - Хлистун, Ф. Є.; Пономаренко, С. М. (КНУБА, 2011)
В роботі застосовано повний набір тензорів та інваріантів, запропонований в роботі, опублікованій у випуску за №42 збірника "Містобудування та територіальне планування", для дослідження випромінювання електричного диполя в ближній і дальній зонах.
Keywords: випромінювання; електричний диполя; вплив на людину; мобільні телефони; 530.12; 531.51