З´ясування впливу змін кліматичних умов на екологічний стан водної системи р. Тетерів - Гайдай, Н.В. (КНУБА, 2014)
Здійснена екологічна оцінка змін стану гідроекосистем під впливом підвищення температури атмосферного повітря та збільшення дощових опадів. встановлено, що відбувається погіршення екологічної ситуації у водній системі р.Тетерів.
Keywords: водна система; важкоокислювані органічні речовини; витрата води; евтрофікація; кількісне виснаження; якісне виснаження; поверхневий стік; 504.067.2.001.18