Аналіз продуктивності та особливих умов функціонування методу геоінформаційної мультиагентної оптимізації планування транспортних потоків дорожньої мережі - Гуцул, Т. В. (КНУБА, 2018)
Розглянуто результати апробації методу геоінформаційної мультиагентної оптимізації для планування потоків транспортної мережі на різній за природними умовами та складністю місцевості в розрізі адміністративних районів Чернівецької області. Проведено оцінку часової та просторової складності означеного методу для розв’язання задач різної розмірності та перешкод в них. З’ясовано умови не виявлення населених пунктів та запропоновано комбіновані прийоми для одержання результату за будь-яких умов.
Анализ продуктивности и особенных условий функционирования метода геоинформационной мультиагентной оптимизации планирования транспортных потоков дорожной сети
PRODUCTIVITY ANALYSIS AND SPECIAL CONDITIONS OF THE FUNCTIONING OF THE METHOD OF GEOINFORMATION MULTIGENT OPTIMIZATION OF THE PLANNING OF TRANSPORT FLOWS OF THE ROAD NETWORK
Keywords: ГІС; мультиагентна оптимізація; мурашиний метод; планування доріг; транспортні потоки; ГИС; мультиагентная оптимизация; муравьиный метод; планирование дорог; транспортные потоки; GIS; road planning; multiagent optimization; colony optimization; traffic flows; 910:004.65; 004.8:625.7