Енергоощадне водопостачання: проблеми і рішення (на прикладі Чернігівського водопроводу) - Хомутецька, Т. П.; Сизоненко, Г. А. (КНУБА, 2014)
Досліджено проблеми енергоощадної роботи споруд водопровідних систем та розглянуто шляхи їх вирішення на прикладі водопостачання міста Чернігова.
Keywords: водопостачання; питома витрата електроенергії; свердловина; водоспоживання; насосна станція; водопровідна мережа