Електричні машини - Мазуренко, Леонід Іванович; Голенков, Геннадій Михайлович (КНУБА, 2026)
Розглянуто основні методи розрахунку трифазного асинхронного електродвигуна. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» спеціалізації «Електромеханічні системи автоматизації».
Keywords: машини електричні; електромеханічні системи