Стратегия коммунальной электроэнергетики Украины на период до 2030 года - Покровский, Л. Л.; Семчук, Г. М.; Зембицкий, П. Ю. (КНУБА, 2010)
Дана характеристика стану справ в комунальній тепло- та електроенергетиці України, перспективи розвитку галузі на період до 2030 року
Strategy of communal electroenergy of Ukraine on a period to 2030 year
Keywords: теплоенергетика; паливо; джерела енергії; 621.311(477)