Вивчення та впровадження сучасних гідравлічних вібраційних систем у виробничий процес – шлях до створення універсальних само адаптованих високопродуктивних віброущільнювачів - Свідерський, А. Т. (КНУБА, 2005)
Теоретичні дослідження та науковий пошук ведуться у напрямку можливості реалізації безвідривних вібраційних, поліфазних, вібротрамбуючих та комбінованих методів ущільнення однією окремо взятою, фактично універсальною установкою.
Keywords: віброущільнювачі самоадаптовані; системи вібраційні гідравлічні