Нові підходи до учбового проектування житлового середовища - Поперечна, О. О. (КНУБА, 2012)
Обгрунтована необхідність доповнення завдання на учбове проектування житлової групи для студентів 3 -ого курсу шляхом внесення переліку установ культурно-побутового обслуговування (КПО) відповідно до специфічних потреб представників соціальних груп , на яких вони орієнтовані .
Keywords: соціальна група; соціально орієнтоване житлове утворення; социальная группа; социально ориентированное жилое образование; social group; thematic residential formation