Передумови розвитку об’єктів громадського обслуговування на складних територіях - Откаленко, М. Ю. (КНУБА, 2012)
В статті визначено умови створення об’єктів громадського обслуговування на складних територіях (далі ОГОнаСТ), деякі закономірності їх розташування в межах міста й поза ними; розглянуто основні види складних територій України та архітектурно-конструктивні методи їх освоєння. Встановлено взаємозв’язок формуючих факторів, намічено базову модель класифікації ОГОнаСТ.
Keywords: об’єкти громадського обслуговування; складні території; інтенсифікація використання територій; 711.1 / 725