Аналіз історико-культурної спадщини архітектури невеликих навчальних закладів Мексики кінця ХІХ – поч. ХХ сторіччя - Верес, М. К.; Олійник, О. П. (КНУБА, 2018)
У статті виконаний аналіз історико-культурної спадщини архітектури невеликих шкільних споруд Мексики кінця ХІХ – поч. ХХ сторіччя. Розглянуті загальні концепції стилів шкільних фасадів, планувальні особливості невеликих шкіл, виконаний просторовий аналіз шкільних просторів та виявлені їх планувальні особливості.
Keywords: історико-культурна спадщина; архітектура Мексики; планувальні особливості; декоративне оформлення; фасади